All deleted tweets from politicians

RT @C4i7Z: Лукаревска позитивната на Корона директор на УЈП место да седи дома во карантин, она шури Корона низ фризерски салони. Кај се специјалците на Сашо БЈБ да ја приберат контаминиранава? https://t.co/UIpyy61lLq

RT @filippetrovski: RT @filippetrovski: Кај е Оли Рен? Кај е Штефан Филе? Е, таму ќе биде и Јоханес Хан за 5 месеци.

RT @Ugursuz_7: RT @Ugursuz_7: -Срце ќе излагаме вечерва? -Да. -Кај сакаш да одиме? -Било каде. -Сакаш на пица? -Не. -Сакаш во диско? -Не. -Па кај сакаш? -…