All deleted tweets from politicians

Носачот на авиони Труман е веќе дел од нашата одбранбена заштита. Повеќе од 5.000 војници на носачот на авиони, се дел од нашата одбрана. За ова се боревме, за ова работевме и за ова нашата држава вложи многу“, нагласи министерката @Sekerinska. https://t.co/nOpgi5dG0n

RT @mila_carovska: Ова е голем ден за нашата држава за сите наши граѓани и граѓанки! Собранието ја изгласа социјалната реформа, исплатата на зголемената помош почнува од идниот месец. Со новите закони поставуваме нов стандард во социјалната заштита. #СеГрижиме https://t.co/d0hAdpCzV2

Претседателот Џорџ Буш беше добар пријател на Македонија. Нашата земја ја прогласи својата независност за време на неговиот мандат во 1991 година, а неговиот син Џорџ Буш помладиот ја призна Република Македонија под Уставното име во 2004 година.

RT @Sekerinska: Армијата беше најголем тивок дипломат, кој во позадина ја обезбеди нашата покана за членство во НАТО. Мојата изјава на Отворениот ден за граѓаните по повод Денот на АРМ. youtube.com/watch?v=fSrkq3…