All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Генералниот Секретар на #СДСМ, @lj_nikolovski: Мизрахи исполнува нарачки на Груевски и Мицкоски и ги загрозува односите со соседите и стратешките цели на државата. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…