All deleted tweets from politicians

На 15-ти јули ТИ одлучуваш: ✅Ќе имаме европски стандард и повисоки плати; ❌Или нашите пари кај неколкумина во Белата палата и Будимпешта; ✅Ќе имаме акции за чист воздух, зеленило и гасификација; ❌ Или рудници што загадуваат, увезени отрови и барок; Излези и гласај! #Можеме https://t.co/I8XphjuMAf

Проблеми со коалиционите партнери. И нив го лажел? Зборот е збор? Не баш, кај оваа екипа на СДСМ. magazin.mk/ибраимовски-со…

денес после исповедот кај папата ќе му објаснета како се испраќа светол чад за избор на нов премиер