All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

До 2024 година сите јавни институции ќе се греат еколошки. #Агенда2024 #СДСМ ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/HNv1aa7YFO

Среќна нова 2020 година! Оваа година уште повеќе да го разгориме пламенот на заедништвото и солидарноста. Да ги негуваме и одржуваме љубовта и разбирањето кон другиот. https://t.co/nLUxSK1jPp

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Известување за медиумите за следење на јавните настапи на денот на претседателските избори 2019 година. sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…

Голем митинг во Скопје, пред Влада, 13 април 2019 година, 20:30 часот. За правда! За татковината! За да изгрее зората! За Македонија! #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 https://t.co/USIZUzP8kX

RT @mila_carovska: RT @mila_carovska: Опфатени се вкупно 6.374 невработени лица со Оперативниот план за вработување за 2018 година. #ШансаЗаСите https://t.co/…

На 25.12 (вторник) од 18:18 часот сум гостин во „Отворено“ на Алфа ТВ. Ќе направиме анализа на 2018 година. Заминува можеби најлошата и најцрна година за Македонија. Осврт за истата како и проекции за 2019 година. Вторинк 18:18 часот „Отворено“ на Алфа ТВ. Гледајте! https://t.co/y8FzZ93wBW

На Шилегов полна му беше устата со ветувања за почисто Скопје, а една година со прст не мрдна да преземе соодветни мерки против загадувањето на Скопје. vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/so… https://t.co/GmOqgrmbFS

Во Буџетот за 2019 година планирана е поддршка за земјоделството, за производство, за квалитет и за сигурен пласман. Износот на субвенции и рурален развој изнесува вкупно 8,4 милијарди денари. ➡️ vlada.mk/Budzet2019 #БуџетЗаГраѓаните https://t.co/kyhRKODI9I

Среќна Нова Година! http://t.co/sFcfOPUOjK