All deleted tweets from politicians

Politicians

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

RT @Zoran_Zaev: Просечниот број на сончеви денови во Северна Македонија е 280 денови, и реализацијата на овие проекти е само почеток на енергетска транзиција. Ќе го зголемувавме производство на електрична енергија од обновлиив извори, со крајна цел - намалување на аерозагадувањето. #ЗаЧистВоздух

Во тек е изградба и реконструкција на 800 километри пат во Северна Македонија. Првиот македонски конгрес за патишта е место за презентација и размена на искуства и технологии за изградба на современа патна инфраструктура, за квалитетно проектирање, изведба и надзор. https://t.co/IDYZrmhkVx

Денеска заклучуваме: Граѓаните на Северна Македонија ги прифатија политиките кои обезбедија да бидеме капетани на нашиот брод, и како капетани на тој брод, да го насочиме кон мирните води и кон сигурните пристаништа - ЕУ и НАТО. #2ГодиниОдговорно https://t.co/9RaH2FeBi4

RT @MOF_MKD: Бордот на Светска банка ја одобри четири-годишната Рамка за партнерство со Република Северна Македонија! #ПраведенРаст #МинистерствоЗаФинансии https://t.co/xQtx4pt2q2

Северна Македонија ќе победи - новото мото на Мицко