All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Ве покануваме денес од 18 часот во домот на Култура во Битола да зборуваме за реализираните и планирани мерки во областа на енергетиката. Заедно да ја креираме програмата со која во следните четири години ќе продолжиме да ја развиваме државата. #Агенда2024 #СДСМ https://t.co/Z0Hi5rosxM