All deleted tweets from politicians

RT @SDSMakedonija: RT @SDSMakedonija: Со последното зголемување, просечната пензија ќе изнесува ќе изнесува 15.500 денари. #НаПравПат https://t.co/HY8FZPC782

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Со последното зголемување, просечната пензија ќе изнесува ќе изнесува 15.500 денари. #НаПравПат https://t.co/HY8FZPC782