All deleted tweets from politicians

RT @Sekerinska: Пред две и пол години затекнав тешки услови за Армијата. Денеска, можам со гордост да кажам дека заедно направивме пресврт. Покажавме дека во одбраната и во Армијата може да се инвестира повеќе и подобро. #МКвоНАТО #MKinNATO https://t.co/jdHNpSFKx6

RT @VladaMK: @Bujar_O @Sekerinska @NDimitrovMK Мин. @Sekerinska: За две години, земјава постигна очигледен напредок кој не може да се игнорира. Северна Македонија станува пример, репер и за останатите земји од регионот и Европската Унија, земјите - членки, сите политички авторитети тоа го потврдуваат. #2ГодиниОдговорно https://t.co/Vofip1Fx1j

RT @Zoran_Zaev: Растат платите, растат и пензиите во нашата држава. Просечната пензија за две години порасна за 826 денари. Затекнавме просечна пензија од 13.754 на крајот на 2016 година. За две години пензијата порасна на 14.580 денари, во март 2019. 📈 https://t.co/xRo5RqeOqL

RT @MaksimovValera: Буковский: 80% мирового терроризма имеют корни в российском ФСБ. Если две крылатые ракеты послать на Лубянку, то уровень международного терроризма сразу упадет процентов на 80: gordonua.com/news/worldnews…