All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

RT @Zoran_Zaev: Драги деца, почитувани родители и почитувани наставници, нека ви е честит првиот училишен ден! 📚💻 Оваа школска година е поинаква од претходните, заради пандемијата од коронавирусот. Дел од вас ќе доаѓаат во училиштата, а дел од вас ќе следат онлајн настава. https://t.co/2wTv9n3yyH

Денеска, 29.01.2020 година (среда), со почеток од 10:00 часот, на паркингот пред Аква паркот (во Спортскиот центар „Борист Трајковски“), ќе се одржи презентација на новата механизација за почист Карпош. bit.ly/2RWFHoi

RT @Zoran_Zaev: 🎄 🤝 ❤️ Во новата 2020 година, посакувам да го направиме најдоброто за нашата земја. Секој нека покаже како се сака сопствената земја. Ви посакувам од длабочината на моето срце, среќна, успешна и незаборавна нова 2020 година! youtu.be/4PJuyvyY7tM

RT @Zoran_Zaev: 23-25 јануари, Светски економски форум 🇨🇭 Втора година по ред, во Давос се среќаваме со нашите политички пријатели, но и потенцијалните бизнис инвеститори во #Македонија. https://t.co/aGGj0r5HLe

RT @mila_carovska: Буџетот за детска заштита го зголемуваме за 28% за следната година. Парите се наменети за градење нови и проширување на постоечките градинки, исплата на правата од детската заштита и за вработените во градинките. https://t.co/f08I8mFv4k

RT @mila_carovska: Буџетот за детска заштита го зголемуваме за 28% за следната година. Парите се наменети за градење нови и проширување на постоечките градинки, исплата на правата од детската заштита и за вработените во градинките. https://t.co/f08I8mFv4k

#Екстерно: - Зошто Черноземски го извршил атентатот врз диктаторот Крал Александар во 1934 година? - Затоа што Андон Ќосето бил пензиониран!