All deleted tweets from politicians

RT @tweetoptimistka: RT @tweetoptimistka: Кај е планот за јаболката? Де прашајте ја? https://t.co/YtASFM55xr

RT @KateRinaCooL: RT @KateRinaCooL: Нов поим. Е-мобинг. Она кога ќе му кажеш на #ВасеДискреција кај му е местото, а он ќе фане да се жали по другарчињата.

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: Има нешто групен проект на твитер: „Ај сите да се лижиме кај твитерџија со 10К следачи“ Ту бе! Сега криво ми падна. (не с…

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: #ПОЦ во засилена акција со пајакот. Креваат кај ќе им текне. Изглеа Саша и бугарскиот кмет се повторно на "вечера"

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: Еве ги кај отишле... Пола на Халкидики, пола дома. #протестирам #АјмоЗвиждаљке twitter.com/viceserbia/sta…