All deleted tweets from politicians

Politicians

VladaMK

Официјален Твитер профил на Владата на Република Северна Македонија.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

RT @Inspiracija9: Далеку од умот е дека на 08 Септември 91ва повеќе од милион луѓе гласале за Северна Македонија, а токму тоа ќе го пишува во Преамбулата, со овие измени. kurir.mk/makedonija/ves…

RT @BogdanovskiA: Православна црква на Северна Македонија? Вселенската Патријаршија предлага името на новата црква во Украина да биде "Православна Црква во Украина" Според Вселенската патријаршија називот е таков затоа што "црквата припаѓа на Христос, а не на нацијата или пак државата." https://t.co/aJpwZJWTQ9

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Прогресивните сили на Северна Македонија. Сите до еден ги #Бојкотирам https://t.co/mCcnHcS4uf