All deleted tweets from politicians

RT @VesnikCom: Нашиот Елиф Елмас потпишал за Атлетико Мадрид, трансфер 14 милиони евра, а од Работнички замина за 180.000. Нека му е со среќа патот до врвот

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Грчкото ЕСМ кое ја купува ЕДС на Анѓушев за 5.5 милиони евра била во тој момент во стечај! iefimerida.gr/news/441990/an…

RT @BaterijaMk: Жути45yahoo - 2 месеци фирма, 35 милиони евра; ЈСП, картички - 1 месец фирма, 200.000 евра; МВР, полагање возачки - 7 дена фирма, 7 милиони евра! Епа тоа е кога се буневте дека фирмите на Кочо лапаат тендери!

RT @BojanPatriotot: RT @BojanPatriotot: Ѓеро едвај преживувал со весникот и порталите преполни со реклами на сорос,сдсм и др.!Па се чудам уште колку милиони тр…