All deleted tweets from politicians

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: До кај е еден од 29те базенТи а? https://t.co/JAev5FnRSa

RT @Inspiracija9: Немало конфликт на интереси, бидејќи тендерите не биле во министерството кај што бил тој. Ок, мене ме убеди. А бееее, само #Апсаана за вас telma.com.mk/tenderi-za-fir… https://t.co/zGwHIC9kd2

RT @lukanovska: Етеми ветува зеленило кај мајчин дом, слично на ова негово чудо што се вика гарден! Етеми може да лаже колку сака, но на платени комуналии никој не треба да му оспорува право на градба! https://t.co/KVySypcCyf

RT @GensMacedonica: Екипо профитерско твитерџиска! Кај сте да гугнете за замолчувањето на #СлободаНаГовор од страна на вашиот 'слободољубец' @forty_two ? #Оставка #Одговорност https://t.co/yEBMIR4LPy

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Кај Вицето се во менувачница https://t.co/vqbNS865Ka

RT @nuclearboy10: RT @nuclearboy10: Правдата во Македонија умре кај на Мирчо свињарнико, там позади #пресуда

RT @oktarce: RT @oktarce: Кога Најчевска те брани, треба да се замислиш кај си згрешил.

RT @Nevozmozen: RT @Nevozmozen: Е многу ми е ќеф да ја гледам паниката кај #slabosoros, кога покажуваат дека човечноста кренала раце од нив.

RT @Nevozmozen: RT @Nevozmozen: #CSImurtino брифира дека информацијата за појава на шуга и вошки кај мигрантите не е вистина, туку обид на Владата да се оц…