All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

RT @BogdanovskiA: 2018 ќе биде запаметена како година кога #Украина доби своја независна црква. Мој текст за долгиот и трнлив пат до #автокефалија за TheNational. thenational.ae/world/europe/t…

RT @filippetrovski: Една од најголемите измами на СОРОС е тнр. АНТИКВИЗАЦИЈА. Повелете календар на ИЛИНДЕНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА од 1923 година. https://t.co/RGHoUqxdiC