All deleted tweets from politicians

Премиерот Заев истакна дека средбата со претставниците на децата од нашата земја е за да разговараме, да ги слушнеме сугестиите, идеите и предлозите за темите што ги интересираат и засегаат децата и потврди дека ќе се побараат решенија. vlada.mk/node/19558

RT @Zoran_Zaev: На господинот Матис му го пренесов нашиот интерес да спроведеме успешен референдум како клучен момент за иднината на нашата…