All deleted tweets from politicians

Велес - кај споменикот на Кочо Рацин и Гемиџиите. Заедно со УМС. За Македонија!!◽◽◽◽◽◽ https://t.co/4CqxiMcVGb

Неприфатливо е да нема завршница на предмети, тоа предизвикува демотивација кај граѓаните. Институциите мора да бидат капацитетни и да одговорат на сите предизвици, еднакво кон сите. Мојот план е работите да се менуваат во тој правец. #СамоВистина

Сите симптоми на вирус кај децата пријавувајте ги кај воспитниот кадар во градинките или матичниот лекар. 👉 Нема потреба од ширење паника во Viber и Messenger групи. Да ја користиме технологијата паметно, како можност за комуникација и брз трансфер на информации. #СеГрижиме 👫 https://t.co/nKVf8iGsXX

Не е само кај нас проблемот https://t.co/dTtcMOhS36

Не е само кај нас проблемот https://t.co/Bp26GtbiPP

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Вината и одговорноста за скандалот со несоодветно третиран медицински отпад е целосно кај ВМРО-ДПМНЕ. Близок соработник на Груевски е газда на фирмата „Екоклуб“ што носела медицински отпад во „Дрисла“. ➡makfax.com.mk/makedonija/%d0…

Сите политики на Владата се поврзани со јакнењето на средната класа. Покачуваме плати, враќаме пари кај граѓаните, држиме лекции по економија, паралелно со интеграциите, истакна премиерот @Zoran_Zaev на седницата за Пратенички прашања. vlada.mk/node/19905

Презентирани резултатите од заедничкиот проект на Владата, МЗ и УНФПА, за намалување на смртноста кај мајките и новороденчињата. Министерот @VenkoFilipce истакна дека на Клиниката за Гинекологија, смртноста на новородечињата во 2018 е намалена за 30% во споредба со 2017 година. https://t.co/HRHsl9UWwP

Ги враќаме парите кај граѓаните. Во 2019 година повторно ќе ја покачиме минималната плата. Граѓаните ќе почнат да добиваат поврат до 15% од ДДВ-то од купените производи или платените услуги. Тоа е најмалку плата плус за секое домаќинство. https://t.co/COhnU8sqyN

2013та Лиле ДОМ го осуди "режимот" за 10 пресечени дрва кај Бристол 2017та: 10 хектари пожар Требовље, Струга се гуши во чад, а Лиле 他媽的生態學!