All deleted tweets from politicians

Отворањето на дополнителни просторни капацитети за деца со попреченост од 2 до 9 години, како и давањето на помош и нега во домот и психосоцијална поддршка за повозрасните bit.ly/30L3gEB https://t.co/9IxDzMPD3F

RT @TalatOdPrespav: Како @NaumStoilkovski си даде гол со пета. Ама така е кога прчот не размислува со сопствената глава и чита само што му е напишано 😂 https://t.co/fcBxUzKkEn

RT @Zoran_Zaev: Ние сме партија предводник на концептот Едно општество за сите - концепт кој ја препознава и признава различноста како водечка сила на нашето општество.

RT @VladaMK: Вечерва со почеток во 20:45, како дел од пошироката јавна презентација на работата на @VladaMK во изминатите две години, вицепремиерите @Bujar_O и @Sekerinska и министерот @NDimitrovMK ќе гостуваат на емисијата Rruga Drejt - Патот кон на Алсат-М телевизија. #2ГодиниОдговорно

Иницијативата за овој проект, како што рече премиерот @Zoran_Zaev, потекнува од пред една година и оттогаш до сега се спроведуваа бројни активности во насока на подобрување на условите во родилиштата во земјата. vlada.mk/node/17108

▪️Усвоен Предлог-закон за Агенција на национална безбедност како замена за УБК; ▪️ Започна подготовката за Национална транспортна оптичка мрежа за интернет со брзина од 1 гигабит/сек. ➡️ vlada.mk/node/16852 https://t.co/A1QRINdDFA

Одлуки од 122-рата #седница на Владата: ▪️Усвоен Предлог-закон за Агенција на национална безбедност како замена за УБК; ▪️ Започна подготовката за Национална транспортна оптичка мрежа за интернет со брзина од 1 гигабит/сек. ➡️ vlada.mk/node/16852 https://t.co/ksNGsv1JLB

Презентација на главните аспекти на Буџетот на Република Македонија за 2019 година, кој како Предлог-Буџет е доставен до Собранието. #БуџетЗаГраѓаните ➡️vlada.mk/Budzet2019 https://t.co/Bcd27LbrnU

RT @Zoran_Zaev: На господинот Матис му го пренесов нашиот интерес да спроведеме успешен референдум како клучен момент за иднината на нашата #Македонија. Повикуваме на обединување и единство од сите политички фактори кога станува збор за членството во #ЕУ и #НАТО. https://t.co/q1FTL4atyf

„Промовираме како лидерите се издигнуваат над предрасудите, стануваат мостови, се поврзуваат, за доброто на граѓаните“, истакна Премиерот Заев на манифестацијата Mostar Peace Connection. ➡️ vlada.mk/node/15267 https://t.co/wVYAV2z5C5