All deleted tweets from politicians

Од денеска започнува со теренско анкетирање во урбаната заедница Карпош 1, со цел граѓаните да одлучат дали се за регулирање на паркирањето или не. bit.ly/2uHYpba https://t.co/HiuXxqfa7e

ВМРО-ДПМНЕ секогаш се залагала за доброто на турската етничка заедница во Република Македонија #ВМРО facebook.com/vmromakedonija…