All deleted tweets from politicians

Од денеска започнува со теренско анкетирање во урбаната заедница Карпош 1, со цел граѓаните да одлучат дали се за регулирање на паркирањето или не. bit.ly/2uHYpba https://t.co/HiuXxqfa7e

RT @Zoran_Zaev: Фактот што македонската Влада има министерка од еврејската заедница, свои претставници во управниот одбор на Фондот на холокаустот на Евреите, а СДСМ има организационен секретар кој беше раководител во Музејот на холокаустот,е дополнителен бенефит кон градење заедничко општество.

ВМРО-ДПМНЕ секогаш се залагала за доброто на турската етничка заедница во Република Македонија #ВМРО facebook.com/vmromakedonija…