All deleted tweets from politicians

RT @KateRinaCooL: RT @KateRinaCooL: Нов поим. Е-мобинг. Она кога ќе му кажеш на #ВасеДискреција кај му е местото, а он ќе фане да се жали по другарчињата.

RT @nema_greshka: RT @nema_greshka: Има нешто групен проект на твитер: „Ај сите да се лижиме кај твитерџија со 10К следачи“ Ту бе! Сега криво ми падна. (не с…

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: #ПОЦ во засилена акција со пајакот. Креваат кај ќе им текне. Изглеа Саша и бугарскиот кмет се повторно на "вечера"

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: Еве ги кај отишле... Пола на Халкидики, пола дома. #протестирам #АјмоЗвиждаљке twitter.com/viceserbia/sta…

RT @oktarce: RT @oktarce: Кога Најчевска те брани, треба да се замислиш кај си згрешил.

RT @Nevozmozen: RT @Nevozmozen: Е многу ми е ќеф да ја гледам паниката кај #slabosoros, кога покажуваат дека човечноста кренала раце од нив.

RT @Nevozmozen: RT @Nevozmozen: #CSImurtino брифира дека информацијата за појава на шуга и вошки кај мигрантите не е вистина, туку обид на Владата да се оц…

RT @LOshGZE: RT @LOshGZE: @Ehrmantraut01 Поздрав до камп Црпкоец. ( коа сме више кај гзои и ебење) ◽ http://t.co/dVaQeqBuqB

RT @Ugursuz_7: RT @Ugursuz_7: -Срце ќе излагаме вечерва? -Да. -Кај сакаш да одиме? -Било каде. -Сакаш на пица? -Не. -Сакаш во диско? -Не. -Па кај сакаш? -…