All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

Spasov Dime (unknown) tweeted :

Груевски: СДСМ излегува со изјавите на Црвенковски од 1998 до 2002 година | Република Online republika.mk/?p=425235

RT @Gjorcheff: RT @Gjorcheff: датум: 08.11.2004-та година час: 22:37 #ЗЗ гласа ЗА продажба на Струга и Кичево! Толку од грижата за Македонците! https://t…

Отиде Грција у финансиски аут... идната година летувањето таму ќе биде како во седумдесетите...

Среќна Нова Година! http://t.co/sFcfOPUOjK

#Екстерно: - Зошто Черноземски го извршил атентатот врз диктаторот Крал Александар во 1934 година? - Затоа што Андон Ќосето бил пензиониран!