All deleted tweets from politicians

RT @VladaMK: RT @VladaMK: Проследете го во живо обраќањето на министерот за здравство, Венко Филипче youtu.be/PC1HXg04GuA

Проследете ја во живо прес-конференцијата на МТСП @mila_carovska директорката на УЈП Сања Лукаревска. youtu.be/vDpjNHk49oo

Проследете го во живо потпишувањето на меморандумот за соработка помеѓу ЦУК и #НАТО. youtu.be/-vqxvE_V8bQ