All deleted tweets from politicians

„Ние сме НАТО“ е национален успех препознаен и потврден и преку медиумското известување на домашните новинарски екипи. Изразуваме честички за посветеноста и професионалноста на сите новинари, фотографи и сниматели кои ги следеа настаните во рамки на #NATOmeeting во Лондон. https://t.co/totO0e9LWG

RT @Zoran_Zaev: Успеавме преку промислените и добри економски политики на Владата, да ја зголемиме просечната плата за 3,5%, во првото полугодие на 2019. Растот на платите мора да продолжи, и ќе продолжи за да се зголеми животниот стандард на граѓаните. https://t.co/DvwI3fOdYL

Погледнете го најновиот шест месечен извештај за трошоците на функционерите на актуелниот состав на Владата преку Алатката за отчетност на следниов линк ➡️ vlada.mk/otchetnost-tro….