All deleted tweets from politicians

Премиерот Заев истакна дека средбата со претставниците на децата од нашата земја е за да разговараме, да ги слушнеме сугестиите, идеите и предлозите за темите што ги интересираат и засегаат децата и потврди дека ќе се побараат решенија. vlada.mk/node/19558

RT @Zoran_Zaev: Му благодарам на премиерот Конте за поддршка за нашата интеграција во ЕУ. Тој го покажа тоа на Европскиот совет, а оваа сре…

Продолжуваме да градиме силна економија којашто отвора шанса за сите во нашата земја. vlada.mk/node/18872

RT @mila_carovska: Ова е голем ден за нашата држава за сите наши граѓани и граѓанки! Собранието ја изгласа социјалната реформа, исплатата н…

RT @Sekerinska: Нашата прекрасна земја! Нашето Скопје денес е центарот на светот! https://t.co/b5gU6LwftO

RT @Zoran_Zaev: Растат платите, растат и пензиите во нашата држава. Просечната пензија за две години порасна за 826 денари. Затекнавме про…