All deleted tweets from politicians

Презентирани резултатите од заедничкиот проект на Владата, МЗ и УНФПА, за намалување на смртноста кај мајките и новороденчињата. Министерот @VenkoFilipce истакна дека на Клиниката за Гинекологија, смртноста на новородечињата во 2018 е намалена за 30% во споредба со 2017 година. https://t.co/HRHsl9UWwP

Ги враќаме парите кај граѓаните. Во 2019 година повторно ќе ја покачиме минималната плата. Граѓаните ќе почнат да добиваат поврат до 15% од ДДВ-то од купените производи или платените услуги. Тоа е најмалку плата плус за секое домаќинство. https://t.co/COhnU8sqyN

Проблеми со коалиционите партнери. И нив го лажел? Зборот е збор? Не баш, кај оваа екипа на СДСМ. magazin.mk/ибраимовски-со…