All deleted tweets from politicians

RT @tweetoptimistka: RT @tweetoptimistka: Кај е планот за јаболката? Де прашајте ја? https://t.co/YtASFM55xr

RT @Inspiracija9: RT @Inspiracija9: До кај е еден од 29те базенТи а? https://t.co/JAev5FnRSa

RT @Inspiracija9: Немало конфликт на интереси, бидејќи тендерите не биле во министерството кај што бил тој. Ок, мене ме убеди. А бееее, само #Апсаана за вас telma.com.mk/tenderi-za-fir… https://t.co/zGwHIC9kd2

RT @lukanovska: Етеми ветува зеленило кај мајчин дом, слично на ова негово чудо што се вика гарден! Етеми може да лаже колку сака, но на платени комуналии никој не треба да му оспорува право на градба! https://t.co/KVySypcCyf

Презентирани резултатите од заедничкиот проект на Владата, МЗ и УНФПА, за намалување на смртноста кај мајките и новороденчињата. Министерот @VenkoFilipce истакна дека на Клиниката за Гинекологија, смртноста на новородечињата во 2018 е намалена за 30% во споредба со 2017 година. https://t.co/HRHsl9UWwP

Ги враќаме парите кај граѓаните. Во 2019 година повторно ќе ја покачиме минималната плата. Граѓаните ќе почнат да добиваат поврат до 15% од ДДВ-то од купените производи или платените услуги. Тоа е најмалку плата плус за секое домаќинство. https://t.co/COhnU8sqyN

Проблеми со коалиционите партнери. И нив го лажел? Зборот е збор? Не баш, кај оваа екипа на СДСМ. magazin.mk/ибраимовски-со…

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Кај Вицето се во менувачница https://t.co/vqbNS865Ka

RT @filippetrovski: RT @filippetrovski: Кај е Оли Рен? Кај е Штефан Филе? Е, таму ќе биде и Јоханес Хан за 5 месеци.