All deleted tweets from politicians

RT @lukanovska: Етеми ветува зеленило кај мајчин дом, слично на ова негово чудо што се вика гарден! Етеми може да лаже колку сака, но на платени комуналии никој не треба да му оспорува право на градба! https://t.co/KVySypcCyf

RT @GensMacedonica: Екипо профитерско твитерџиска! Кај сте да гугнете за замолчувањето на #СлободаНаГовор од страна на вашиот 'слободољубец' @forty_two ? #Оставка #Одговорност https://t.co/yEBMIR4LPy

RT @BaterijaMk: RT @BaterijaMk: Кај Вицето се во менувачница https://t.co/vqbNS865Ka

RT @filippetrovski: RT @filippetrovski: Кај е Оли Рен? Кај е Штефан Филе? Е, таму ќе биде и Јоханес Хан за 5 месеци.

RT @nuclearboy10: RT @nuclearboy10: Правдата во Македонија умре кај на Мирчо свињарнико, там позади #пресуда