All deleted tweets from politicians

RT @BaterijaMk: Жути45yahoo - 2 месеци фирма, 35 милиони евра; ЈСП, картички - 1 месец фирма, 200.000 евра; МВР, полагање возачки - 7 дена фирма, 7 милиони евра! Епа тоа е кога се буневте дека фирмите на Кочо лапаат тендери!

Доделена финансиска помош во висина од 6 милиони денари до Владата на Република #Грција за справување со катастрофалните пожари и формирање координативно тело кое на дневно ниво ќе ја следи состојбата и ќе координира соодветна хуманитарна помош. https://t.co/SXkugwAyvm