All deleted tweets from politicians

РЕК Осломеј е ставен во погон без минимум стандарди за заштита на животната средина, ова е еколошки геноцид и опасност по животот на граѓаните од Кичево vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/pr… https://t.co/CUP28HKFID