All deleted tweets from politicians

RT @BaterijaMk: Жути45yahoo - 2 месеци фирма, 35 милиони евра; ЈСП, картички - 1 месец фирма, 200.000 евра; МВР, полагање возачки - 7 дена фирма, 7 милиони евра! Епа тоа е кога се буневте дека фирмите на Кочо лапаат тендери!

@MickoskiHM: За два месеци неспособната Влада на СДСМ го задолжи секое семејство со нови 1.000 евра ttps://vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/aktuelno/za-dva-meseci-nesposobnata-vlada-na-sdsm-go-zadolzhi-sekoe-semejstvo-za-1000