All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

OpstinaKarpos

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

RT @filippetrovski: Една од најголемите измами на СОРОС е тнр. АНТИКВИЗАЦИЈА. Повелете календар на ИЛИНДЕНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА од 1923 година. https://t.co/RGHoUqxdiC

RT @vladi_velev: Преди година тази реч за #Европа на евродепутата @gonzalezpons пред @Europarl_BG стана хит в социалните мрежи. "Европа не е пазар, а желанието да живеем заедно!" Да си припомним тази реч. twitter.com/ppegrupo/statu…