All deleted tweets from politicians

Иако Велика Среда е денот на предавството, сепак на се сите предавници исти. Јуда зема 30 сребреници. А Заев само по 1€. #скромно

Sofija Kunovska (unknown) tweeted :

Вест на денот: Коце во автобус. ПМ10+ПМ25+Коце во автобус=Скопје 2017