All deleted tweets from politicians

Politicians

Mile_Janakieski

Миле Јанакиески стапи на функцијата Министер за транспорт и врски на 27 август 2006 година.

SDSMakedonija

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

@alikiaj @andrej081 Премиер од 26авг2006 до 18јан2016. Или 9 години, 4 месеци и 23 дена.Точно 1 година и 6 месеци како веќе не е.Уште 7 години 9 месеци и 23дена