All deleted tweets from politicians

Актер, Драмски театар-Скопје Поранешен пратеник во Собранието на Република Македонија / Actress, Former MP

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @b_novak: MUST WATCH: This is what happens when an opposition MP tries to get air time on public media in Hungary. Akos Hadhazy is roughed up and dragged away by armed security guards. #Hungary https://t.co/7wa8ImFp1u

@turuptup @SuisajdMesija Обавезно ◽◽◽

Sofija Kunovska (unknown) tweeted :

Живо ме интересира на што прво помислувате кога го гледате видеото од аферата Ибица од Австрија?

Sofija Kunovska (unknown) tweeted :

Нека им каже некој да не не замајуваат со прекршочни пријави, ако може?

RT @svetulka_iva: ВЕ МОЛАМ ЗА РТ. Ова возило денес ќе ме убиеше, движејќи се на тротоар со брзина над 60км/ч, патем бремена сум. Се јавив на 192, не биле надлежни, се јавив во полициска станица Аеродром, не било за кај нив, ѕвонев во сообраќајна полиција, никој не се јавува. #мвр @o_spasovski https://t.co/eF0207Iqqt

Sofija Kunovska (unknown) tweeted :

За да е #консензуален прво треба да е сезуален ◽

@VidanaDeSign Среќа, би рекла. Да можеше уште живот и правда да дојдат со пенкало, лепота. Дека нели, нема правда, нема мир.

@nezenzabar А и Акаѓозовски се потруди ◽

@srdjandrago “Вие сте осудени да живеете во состојба на пропаѓање.Не на пропаст, затоа што пропаста е дефинитивна состојба и не на благосостојба, од која сте далеку, туку на пропаѓање.Постојано и постојано пропаѓање.Во истите дупки.Повторно и повторно.Упорно и тврдоглаво.“-Диво месо Г.С.