All deleted tweets from politicians

невработен

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @mnogufina: RT @mnogufina: Денес му е роденден на другар ми @makraduli, за малку ќе промашев па еве јавно му честитам ◽ #ДругарствоЈеЗвезда

RT @mnogufina: RT @mnogufina: За мене ѕвезда изминатиов период е @makraduli, ликот од филмот "I told you so"

RT @karambabaramba: @makraduli Супер ако е така. Имам само 2 прашања: 1. Кога? и 2. Што праиме со моиве комшии во Ѓорче што имаат куќи по 300 м2 и 2-3 коли, а вреќи јаглен до дома носат со коли од 15-20.000 евра? И тие ли се сиромашни? И тие ли ќе добијат субвенции?

RT @SkHornet: RT @SkHornet: @makraduli @JakovFendu дај и некој нов економски смер, Теорија на задолжување без основ за враќање на долг да се изучува

Читаме, гледаме, протестираме, се секираме, тажиме, замислени сме, сам

Клинтон 1 мило

@realnavistina епа не сме сите без

RT @therealpsmst: RT @therealpsmst: . @Telekom_group do you track voters on elections under orders from secret police in Germany or is this service offered …