All deleted tweets from politicians

На денешен ден во 1903-та македонскиот народ даде големи жртви во желба за слобода, независност, сигурност. За остварување на вековниот сон за живот во безбедна држава со извесна иднина се чекаше многу, стотици години. За среќа, сигурноста и извесноста сега ја имаме. https://t.co/osUIkuXzae