All deleted tweets from politicians

RT @leon_bak: Генијално! Атиџе Муратова е вистинска ѕвезда во Холивуд, јавува агенцијата Франс прес. На улица ја застануваат холивудските ѕвезди, а на Сара Џесика Паркер ѝ ја предвидела иднината гледајќи ѝ на кафе dw.com/mk/%D0%B0%D1%8…