All deleted tweets from politicians

Генерален секретар на СДСМ/Secretary General of the SDUM

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @leon_bak: Генијално! Атиџе Муратова е вистинска ѕвезда во Холивуд, јавува агенцијата Франс прес. На улица ја застануваат холивудските ѕвезди, а на Сара Џесика Паркер ѝ ја предвидела иднината гледајќи ѝ на кафе dw.com/mk/%D0%B0%D1%8…

RT @OSCE_Skopje: Today Amb. @KojaClemens met with DPM @lj_nikolovski reaffirming @OSCE_Skopje support to the @VladaMK initiatives to #combatcorruption, foster #democraticgovernance, and strengthen the #ruleoflaw. https://t.co/BTW9OrKbdh

Каква радост! Браво момци Македонци! 🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Уште една пречка и одиме на Европско! Грузија е незгоден противник. Ќе биде тешко, но сите ќе ве бодриме. Ќе победиме! #СегаЕНашеВреме #ВремеЕЗаЕвропско https://t.co/9Cbs0K7VxD

Неприфатливо е да нема завршница на предмети, тоа предизвикува демотивација кај граѓаните. Институциите мора да бидат капацитетни и да одговорат на сите предизвици, еднакво кон сите. Мојот план е работите да се менуваат во тој правец. #СамоВистина

Во изминатите три години имавме успешна соработка и безрезервна поддршка во секој сегмент, особено во делот на евро-атлантските интеграции, како наша стратешка цел и интерес на граѓаните.

На денешниот брифингот со амбасадорите од ЕУ меѓу другото потенциравме дека системските промени и силната посветеност на воведување ред и почитување правила се нешто за кое нема да има компромис во мандатот на оваа влада. Колку и да е тежок, прогресот мора да се оствари! https://t.co/MhxQn3qfEs

@raspustenica197 Продолжуваме да работиме заедно со младите, да градиме младински политики кои обезбедуваат подобар младински стандард, европски вредности и сигурна иднина. Нека ви е честит Меѓународниот ден на младите.

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

Во таа борба немаме избор освен да влеземе сложно. И позиција и опозиција. Луѓе од сите етнички заедници, млади и стари. Имањето на фер општество во кое човекот е сигурен дека можностите се еднакви за сите е придобивка која мора да е следен чекор за сите.

Со членството во НАТО и отворените преговори со ЕУ една голема грижа не мора веќе да ни тежи на плеќите. Но, треба да сме фокусирани на следната демократска борба – онаа за носење правдина.