All deleted tweets from politicians

Костадин Костадинов

Follow

Пратеник во Собрание на Република Македонија

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Денеска пред надлежното Oбвинителство за организиран криминал ги доставивме сите документи кои се сериозни индиции за испумпување народни пари од АД ЕЛЕМ од страна на Христијан Мицкоски.

Втор ден. Лаки се чувствува подобро ◽ https://t.co/t09q3DUzKT

Денот убав, сончево време, а јас пред вмро :(( жжж

Наскоро на утакмица Путин и Мицко. Лов ис ин ди еир.