All deleted tweets from politicians

RT @Ugursuz_7: RT @Ugursuz_7: -Срце ќе излагаме вечерва? -Да. -Кај сакаш да одиме? -Било каде. -Сакаш на пица? -Не. -Сакаш во диско? -Не. -Па кај сакаш? -…