All deleted tweets from politicians

RT @filippetrovski: "Протест сега, за да не биде предоцна!" Ова е реченицата која сите еднодушно сакавте да ја чуете на 11 јануари 2019 година. Ама не ја слушнавте, реченицата задоцни... само 684 дена! https://t.co/2mzrnyuIrg