All deleted tweets from politicians

RT @JeftoMKD: Само за потсетување, два дена по атентатот на Претседателот Киро Глигоров, пред 23 години, Собранието на Република Македонија изгласа промена на државното (и национално) знаме! Поголемиот дел од тогашните предавници, воа де, пратеници, денес се олигарси! #Бојкотирам #Апсаана https://t.co/eVR4ZFXXmI