All deleted tweets from politicians

Filip Tihomir Petrovski, Ph.D, is a father, macedonian intellectual, political activist, librarian, ex MP, consul general and a war veteran

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @kvelkovski: И како сам себе да се извреѓаш? Наседни на глупоста на Јуроњуз и крсти си се сам FYROM и твитај #AskFYROMpresident . MACEDO…

RT @StojanceAngelov: Ќе ти исполнам една желба ако ме пуштиш, му рекла златната рипка на Филип Петровски. - Врати го Солун на Македонија ре…

RT @tibam_strkot: #Жмицко : Партискиот став.... Нели по сопствено убедување бе токмак? Ајдеее...

RT @JeftoMKD: И како рековме, не се брише ништо со договорот, така беше, нели? Е па ради вакви идиотизми јас ќе #Бојкотирам! https://t.co/h…

RT @JeftoMKD: Конечно некој гостин од странство да не не' излаже! И германската министерка кажа: „прашањето за името на вашата држава е пов…

RT @JeftoMKD: Само за потсетување, два дена по атентатот на Претседателот Киро Глигоров, пред 23 години, Собранието на Република Македонија…

RT @JeftoMKD: Еве, не сакал да се бави со политиката ама да го минира #Бојкотирам може... Па што излегува на ТВ ако не сака да се занимава…

Имала ли кандидатката Гордана Силјановска Давкова фришоп во време на транзицијата кога 300.000 луѓе останаа на улица? puls24.mk/имала-ли-канди… via @puls24mkd

RT @roninBBl: Илјадници млади луѓе со една мисла, со еден безвременски идеал.. Идеал за просперитетна и горда Македонија 👌 http://t.co/fECa…

RT @angelmkd: За да нема заблуда. Позади секоја силна и организирана емиграција стои силна, организирана и функционална држава. Се друго е …