All deleted tweets from politicians

Member of Parliament of the Republic of Macedonia

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @StefanV_1991: Заработувачката на дел од СЈО за 4 години VS македонскиот граѓанин при „просек“ од 500 евра: Катица Јанева = 340.000€ Фа…

Many thanks to my friend Lukas Mandl, one of the most active MPs in the Austrian Parliament and proponent of the EU enlargement policy regarding Macedonia

RT @lukasmandl: Happy to hear my long-term friend @VladimirGjorcev is running for the presidency of Macedonia. He connects the different pa…

Ратево (Беровско), Република Македонија 🇲🇰. Традиција што трае повеќе од 500тини годони. Длабоки се нашите корени. Обичај е секој на влезот од селото да добие црн белек на лицето. : ) https://t.co/YuTJtXe4ne

Коце Трајановски да се врати за градоначалник барем на 5 часа за да се исчисти снегот. После тоа нека продолжи Шилегов со игрите на мобилен. Слики од ФИЈАСКОТО на Шилегов со снегот на Рекорд, Илинденска и кај Влада. Оставка! https://t.co/Vp7A9Yz7aA

Дојде живот, нели? Редици пред амбасадата на Германија ЗАВЧЕРА. Оставка! https://t.co/a1RyOUibEK

Утрово бев во село Русиново, Беровско. Во организација на ВМРО-ДПМНЕ ОК Берово беше одбележана 112-годишнината од смртта на Даме Груев. ➡️ facebook.com/21084709560942… https://t.co/vB6FvjSI4d

Tekst: Агрон, Љубиша, Валмир, Били, Тафо и Влатко. Македонци и Албанци. Албанци и Македонци. Поздрав до екипата на ТВ 21. Одлично интервју и добра емисија. Вести од емисијата објавија дури 17 портали на албански јазик. https://t.co/PLTSUM2lpr

Агрон, Љубиша, Валмир, Били, Тафо и Влатко. Македонци и Албанци. Албанци и Македонци. Поздрав до екипата на ТВ 21, заедно со Валон Сарачини. Одлично интервју и добра емисија. Вести од емисијата објавија дури 17 портали на албански јазик. https://t.co/z5dC1H1PII

Агрон, Љубиша, Валмир, Били, Тафо и Влатко. Македонци и Албанци. Албанци и Македонци. Поздрав до екипата на ТВ 21, заедно со @valonsaracini . Одлично интервју и добра емисија. Вести од емисијата објавија дури 17 портали на албански јазик. https://t.co/5Z7ymR7x99