All deleted tweets from politicians

Прогонот на ромите е еден од најголемите порази на човештвото и затоа не смее да остане заборавен. Нашата политичка и морална должност е да ја сочуваме вистината за холокаустот и неговите жртви, никогаш да не бидат заборавени. ➡️ vlada.mk/node/22179 https://t.co/KAnJldjp6l