All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: По повод 8 септември - Денот на независноста, положивме свежо цвеќе на вечните почивалишта на порнашените претседатели Киро Глигоров и Борис Трајковски. 🇲🇰 Продолживме да чекориме по нивниот пат, го надградуваме наследството од минатото и создаваме држава со европска иднина. https://t.co/1oze2Wg0ci