All deleted tweets from politicians

Северна Македонија останува стабилен стратешки партнер на САД, фокусиран на заедничките заложби за безбедност, слобода и демократски просперитет во регионот. 🎥 youtu.be/tjijgiCIoGg vlada.mk/node/18553