All deleted tweets from politicians

RT @VladaMK: Во текот на следните два дена целата држава ќе биде зафатена со температури од жолта (алертна) фаза, известуваат од УХМР. Прочитајте ги и почитувајте ги препораките на @ZdravstvoMK за заштита од високите температури ➡️ vlada.mk/node/18193.