All deleted tweets from politicians

@o_spasovski @RenataDeskoska Министерката за правда @RenataDeskoska: Покренавме 8 постапки за извршители, двајца се разрешени. Ги повикувам граѓаните да следат и да реагираат, да си помогнеме едни на други. #2ГодиниОдговорно #Отворено